O cultura de cannabis a fost descoperita de politistii prahoveni si procurorii DIICOT in subsolul unei cladiri din judetul Giurgiu. In urma perchezitiilor efectuate, au fost ridicate nu mai putin de 500 de plante, instalatia de cultivare a acestora precum si substante utilizate pentru cresterea plantelor. Barbatul banuit ca ar fi vandut drogurile, in Bucuresti si in judetul Prahova, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Oamenii legii au intrat pe fir in urma cu ceva timp, iar în cadrul dosarului, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. Ploiești, au efectuat o percheziţie domiciliară în județul Giurgiu.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit, într-o încăpere substerană, o cultură de cannabis, formată din aproximativ 500 de plante. Era folosită o instalaţie de cultivare a cannabisului prevăzută cu sistem de iluminare format din 8 lămpi şi sistem de ventilare. De la fața locului au fost ridicate și mai multe recipiente cu substanţe folosite ca fertilizator, pământ pentru creşterea plantelor, precum şi alte bunuri folosite în acest scop. Bărbatul suspectat că ar fi vândut în mod repetat cannabis, un drog de risc, încă din anul 2020 în județul Prahova și București, a fost reținut și ulterior arestat.

Acțiunea a beneficiat și de sprijinul jandarmilor de la Gruparea de Jandarmi Mobila ,,Matei Basarab” Ploiești.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *