Consiliului Județean Prahova nu renunță la ideea de a prelua în administrare Parcul Municipal Vest, locul în care și-a propus să demareze o serie de investiții de o importanță majoră pentru ploieșteni. Astfel, în cadrul unei ședințe de îndată, legislativul județean a promulgat proiectul de hotărâre prin care solicită, din nou, transferul Parcului Municipal Vest în patrimoniul județului. Asta după ce Prefectura Prahova a anunțat că este nevoie de o modificare a proiectului inițial pentru a primi viza de legalitate.

Consiliul Județean Prahova a aprobat în cadrul unei ședințe extraordinare un proiect de hotărâre  prin care solicită, din nou, Consiliului Local Ploiești cedarea Parcului Municipal Vest.

Față de hotărârea inițială, a fost diminuată suprafața solicitată inițial, cu 10 hectare, care figurează ca islaz.

Totodată, în noua Hotărâre a fost introdusă și prevederea de preluare a personalului Parcului Municipal Vest. Modificare are loc la solicitarea Prefecturii Prahova.

Proiectul de hotărâre a trecut cu majoritate de voturi, grupul PSD-PUSL votând împotriva acestuia.

Acum, pentru ca transferul Parcului Municipal Vest să poată să aibă loc, este nevoie ca legislativul ploieștean să voteze un proiect de hotărâre în acest sens.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *