Sursa foto: Sport.ro

Suporterii echipei AZ Alkmaar au atacat grupul de fani ai echipei West Ham, imediat după încheierea meciului de joi seară, care a avut loc în Olanda, în manșa secundă a semifinalelor competiției Conference League.

Mai mulți jucători de la ambele echipe au fost implicați în altercațiile dintre suporteri, în special căpitanul echipei West Ham, Declan Rice.

Suporterii echipei AZ au asaltat tribuna principală a stadionului AFAS din Alkmaar imediat după finalul meciului, înainte de a se confrunta cu suporterii echipei West Ham, care sărbătoreau victoria echipei lor favorită. În timpul incidentului, Chis Knoll, un suporter remarcabil al echipei britanice, s-a implicat activ, luptându-se pentru a-și proteja concetățenii.

„Suporterii s-au aşezat în spatele porţii lui AZ şi au trecut printr-un grilaj pentru a ajunge la tribuna principală, după care i-au agresat pe fanii lui West Ham. Începând din acel moment, pumnii au zburat”, conform ANP.

Potrivit presei britanice, clubul West Ham i-a acordat o recunoaștere specială lui Chris Knoll, în urma implicării sale în incidentul din meciul cu echipa AZ Alkmaar.

Conform informațiilor dezvăluite, Knoll a primit un bilet pentru a asista la finala competiției Conference League.

„Eram la serviciu când am primit telefonul, aproape că am izbucnit în plâns. Sunt atât de fericit! Cea care m-a sunat mi-a spus că era la două rânduri în față la Alkmark și mi-a spus că a văzut tot, că am fost curajos”, a spus bărbatul. 

Sursa: sport.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *