Sursa foto: Digi Sport

Ianis Hagi a fost inclus în echipa de start a meciului Hibernian – Rangers, care s-a încheiat cu scorul de 3-1 în favoarea lui Rangers, iar el a reușit să marcheze golul al doilea în minutul 55.

După o lungă perioadă de absență cauzată de o accidentare care l-a ținut departe de teren timp de peste un an, acesta a reușit să înscrie primul său gol după revenire.

Ianis Hagi a declarat într-un scurt interviu acordat postului Rangers TV după meci că a fost extrem de fericit și încântat să marcheze golul.

El a menționat că a fost o perioadă lungă de timp de când nu a mai înscris și că se bucură că a putut contribui la victoria echipei după o absență îndelungată.

”Știm cât de greu e să câștigi. Cred că evoluția noastră a fost bună, la fel ca evoluțiile din ultimele meciuri. Mergem în vacanță pe o notă pozitivă.

A contat foarte mult golul. 30 de secunde am încercat să îmi stăpânesc emoțiile. Ultimele 16 luni au trecut prin fața mea. Sunt foarte fericit că am reușit să marchez. Mai sunt multe de realizat. Mă bucur că pot să joc fotbal, având în vedere accidentarea pe care am suferit-o.

Astea sunt momentele care mă fac fericit și mă fac să înțeleg că au meritat toate greutățile prin care am trecut. Să mă văd acum jucând, să pasez, să înscriu. Nu pot să fiu mai recunoscător”, a transmis Ianis Hagi.

Sursa: digisport.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *