Polițiștii prahoveni au descins, joi, în mai multe localități la persoane care sunt bănuite de furt. Sunt două cauze diferite iar într-un dosar prejudiciul se ridică la 250.000 de euro.

6 mandate de percheziții au fost făcute în comuna Dumbrăvești și în municipiul Ploiești, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat. Hoții, ingenioși, au furat, în repetate rânduri dintr-o societate din Blejoi conductori electrici, componente din cupru ale unui transformator, pompe de apă, acumulatori ai unui generator sau calorifere electrice. Toate în valoare de aproximativ 250.000 de euro.

Totodată, și polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului efectuează o percheziție la două persoane bănuite de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

În cadrul acestei cauze penale, s-a reținut faptul că la data de 17 mai a.c., unei persoane i-ar fi fost sustras un portofel, prejudiciul fiind de aproximativ 6.000 de lei.

9 persoane au fost aduse la audieri.  

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *