Sursă foto: News.ro

Miercuri, a fost semnat un nou contract de parteneriat între Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR) și una dintre principalele companii de construcţii din ţară pentru susţinerea Echipei Olimpice a României la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Mihai Covaliu, președintele COSR, spune că sportivii români au nevoie de parteneri puternici pentru a reuşi să îşi atingă obiectivele.

„Primim azi în Echipa Olimpică a României un nou partener. O companie care este de mai mult timp alături de sportul românesc şi care susţine sportul românesc prin ceea ce face, şi anume infrastructură sportivă printre altele. Construcţii Erbaşu este un brand românesc puternic. Iar noi asta ne dorim, să avem parteneri puternici care să îi sprijine pe sportivii care reprezintă România la competiţiile cele mai importante. Construcţii Erbaşu este o companie românească şi atunci această asociere vine natural în sprijinul sportivilor din ţara noastră.”

Covaliu mai adaugă: „Sportul, pe lângă faptul că ajută la menţinerea sănătăţii, e clar că dezvoltă acel sentiment de mândrie naţională şi e bine să fii parte a acestei emoţii. Pentru că este adevărat, rezultatele aduc după sine parteneri puternici. Mulţumim noului partener pentru că a decis să se alăture Echipei Olimpice şi sper ca această colaborare să fie una solidă şi de durată.”

La conferință a fost prezentă și luptătoarea Alina Vuc, ce a mulţumit COSR şi noului sponsor pentru susţinerea Echipei Olimpice şi a declarat că speră să îi facă mândri pe români la Jocurile Olimpice de la Paris.

Alina Vuc: „Sunt fericită şi mândră de fiecare dată când reprezint România. Eu nu trec prin cea mai bună perioadă din viaţa mea, pentru că mă aflu încă în recuperare după o operaţie de menisc, dar când aud prin ce probleme au trecut şi alţii pentru a ajunge acolo unde au visat, prind şi eu încredere. Mulţumesc pentru susţinere şi sper să vă fac mândri la Jocurile Olimpice de la Paris, dar şi în drumul până acolo.”

Sursă: AGERPRES

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *