11 percheziții au fost făcute, marți,  de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, în comunele Bilciurești și Crevedia din județul Dâmbovița și în municipiul Ploiești și comuna Blejoi. Descinderile au avut loc la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și tâlhărie, în două cause penale diferite.

Astfel, polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Cocorăștii Colț au făcut 6 percheziții domiciliare la locuințele a 6 tineri, cu vârstele cuprinse între 17 și 25 de ani.

Aceștia sunt bănuiți că în noaptea de 19 spre 20 martie  ar f sustras din comuna Tinosu un tractor agricol și o remorcă, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 30.000 de lei.

Totodată, și polițiștii din cadrul Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au făcut 5 percheziții la persoane bănuite de săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie.

În cadrul acestei cauze penale, s-a reținut faptul că la data de 1 mai, un tânăr ar fi fost deposedat prin acte de violență de către bunurile personale.

Cercetările sunt continuate.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *