Consiliul Județena Prahova a aprobat în cadrul unei ședințe extraordinare, proiectul privind aprobarea Devizului General actualizat  în ceea ce privește „Extinderea, reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență Ploiești”. Proiectul este în atenția autorităților județene încă din 2019, iar în prezent se așteaptă eliberarea autorizațiie de construcții pentru a putea fi implementat.

Consilierii județeni prahoveni au adoptat proiectul tehnic actualizat privind extinderea, reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului din cadrul Spitalului Județean.

Proiect de hotărâre a fost suspus dezbaterii în contextul în care executivul județean dorește demararea lucrărilor de execuție în cel mai scurt timp, având în vedere și faptul că perioada de implementare a proiectului este până la finele anului 2023.

În continuare, pentru ca proiectul finanțat cu fonduri europene să poată fi implementat, executivul județean așteaptă ca autoritățile ploieștene să  elibereze autorizația de construcție.

Obiectivul de investiţii prevede construirea unui nou corp de clădire, în curtea interioară a unităţii medicale, precum şi modernizarea spaţiilor actuale şi dotarea cu aparatură medicală modernă.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *