Sursa foto: Digi Sport

Laurențiu Reghecampf, în vârstă de 47 de ani, trăiește o perioadă plină de provocări în calitate de antrenor la Neftci Baku, echipa aflată pe poziția a treia în campionatul din Azerbaijan.

Având în vedere că șansele de a câștiga titlul au dispărut în prezent, Reghecampf își dorește să se redreseze și să obțină victoria în finala Cupei Azerbaijanului, programată pentru 3 iunie, când va întâlni echipa Gabala.

Reghecampf se află sub presiune în Azerbaijan


Neftci Baku a înregistrat două înfrângeri și un rezultat de egalitate în ultimele trei meciuri din campionat, iar atmosfera din cadrul clubului este una tensionată în această etapă finală a sezonului. Au circulat zvonuri conform cărora Laurențiu Reghecampf ar putea reveni la Universitatea Craiova, echipa pe care a antrenat-o înainte de a ajunge în Azerbaijan.

După ultimul joc, încheiat la egalitate, 1-1 cu Shamakhi, Reghecampf a fost întrebat cu privire la viitorul său la Neftci Baku, iar antrenorul român a lăsat să se înțeleagă că rezultatul finalei Cupei va avea un impact semnificativ asupra continuității mandatului său.

„Desigur că ne facem griji. Vedem un alt joc în prima repriză și un alt joc în partea a doua. Trebuie să jucăm fără presiune. Acest lucru mă îngrijorează. Totuși, momentele pe care le-am văzut în prima parte îmi dau încredere că doar împreună vom lăsa în urmă această perioadă dificilă.

(n.r. dacă nu câștigi finala, cum îți vezi viitorul?) Haide să jucăm finala și să vedem apoi”, a declarat, potrivit presei din Azerbaijan, Reghecampf.

Eugen Neagoe, situație incertă la Universitatea Craiova


În timpul unei intervenții telefonice în cadrul emisiunii Fotbal Club, președintele Universității Craiova a comunicat că Mihai Rotaru se pregătește să ia o hotărâre cu privire la viitorul lui Neagoe în funcția de antrenor principal.

„Sunt foarte supărat, pentru că aveam speranță. S-a văzut și astă seară că am fi putut să luam trei puncte și să ne păstrăm șansele de loc trei și chiar de locul doi. Obiectivele noastre au fost mărețe, să luăm campionate, cupe.

Trebuie o analiză pertinentă, fara subiectivism și apoi să luăm anumite decizii. Nu mi-a displăcut cum a jucat echipa în perioada cu Eugen Neagoe.

Echipa a semănat cu cea din perioada Reghecampf. Și atunci ne-a lipsit ceva la meciurile decisive. Așa și cu Eugen. Decizia este la patronat”, a declarat Cârțu. 

Sursa: digisport.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *