Sursa foto: Box Repsol

Jorge Lorenzo, în vârstă de 36 de ani, este un campion de top în lumea MotoGP, categoria principală a Campionatului Mondial de motociclism viteză. Pilotul talentat din Spania este recunoscut pentru cele trei titluri mondiale pe care le-a câștigat în anii 2010, 2012 și 2015. Se spune că Jorge Lorenzo are o relație cu Natalia Mateuț, în vârstă de 33 de ani, fiica celebrului fotbalist Dorin Mateuț, care a jucat pentru echipa Dinamo.

Lorenzo se numără printre cei mai de seamă piloți din MotoGP, aducându-i faimă și succes. În palmaresul său se regăsesc nu doar cele trei titluri mondiale, ci și clasări pe locul al doilea de trei ori în clasamentul final al piloților și de două ori pe locul trei. În plus, el s-a impus de două ori ca campion în clasa 250cc.

Posibila relație dintre Jorge Lorenzo și Natalia Mateuț


Începând cu anul 2022, Jorge Lorenzo a semnat un contract cu o televiziune din Spania, unde activează ca comentator al curselor de motociclism viteză. Potrivit informațiilor apărute pe cancan.ro, Natalia Mateuț, fiica lui Dorin Mateuț, se pare că a făcut mai multe vizite în Madrid, unde l-a întâlnit pe acest faimos pilot. Jorge Lorenzo este cunoscut pentru avere sa estimată la 20 de milioane de dolari, conform site-urilor specializate în domeniu. Dorin Mateuț, tatăl Nataliei, este unul dintre cei trei fotbaliști români care au câștigat Gheata de Aur în 1989, alături de Dudu Georgescu și Rodion Cămătaru.

În timpul carierei sale, Dorin Mateuț a jucat pentru mai multe echipe, printre care se numără Corvinul Hunedoara, Dinamo, Zaragoza, Brescia, Reggiana și Sportul. A reprezentat echipa națională a României de-a lungul carierei sale și a acumulat 56 de selecții, marcând 10 goluri.

La sfârșitul anului trecut, Dorin Mateuț, fostul fotbalist internațional, a suferit o intervenție chirurgicală.

Motivul internării sale în spital a fost durerea resimțită la nivelul piciorului. În urma examinărilor medicale, s-au identificat multiple cheaguri de sânge, care au fost eliminate prin operație.

”Am fost și eu luată prin surprindere de tot ce s-a întâmplat. Înțeleg că tata avea niște probleme la picior, că acuza niște dureri la genunchi în ultimele zile, despre care a spus și nu prea.

Mama și tata urmau să plece în vacanță, de pe 30 decembrie, timp de două săptămâni. E vorba despre niște cheaguri de sânge pe care tata le avea la picior. Erau vreo șase-șapte la număr. Ieri (n.r. miercuri, 28 decembrie), în cadrul unei intervenții reușite au fost eliminate.

Tata ieri a fost operat, o operație de două ore, este în afara oricărui pericol, a fost o intervenție ușoară. Astăzi vine acasă, și-a anulat vacanța.

Nimeni nu se aștepta, dar nu își simțea piciorul, nu a băgat de seamă, a spus că îi trece, dar se pare că a fost ceva destul de serios. Acum este în afara oricărui pericol. Nu a existat posibilitatea de a-i fi amputat piciorul, în niciun caz, dar erau aceste cheaguri de sânge”, a spus, cu câteva zile înainte de trecerea în 2023, Natalia Mateuț.

Sursa: digisport.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *