Sursă foto: Telegrama

Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești a invitat publicul să vizioneze, în această săptămână, cea mai recentă producție a secției Teatrul de Revistă Majestic: La vita e bella, regia Marcela Țimiraș.

Iubitorii muzicii sunt însă așteptați și la un spectacol susținut de Rona Hartner și taraful Hopaaa: Natura – de la lăutărie la teatru. Una dintre cele mai apreciate producții ale secției Teatrul de revistă Majestic, spectacolul Crimă la Howard Johnson, încheie programul acestei săptămâni.

LA VITA E BELLA – vineri, 12 mai, ora 18:30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Un spectacol cu iz italian care, prin intermediul muzicii și dansului, completate de spumoase  momente umoristice, își propune să scoată în evidență frumusețea și bucuria vieții.

NATURA – DE LA LĂUTĂRIE LA TEATRU – sâmbătă, 13 mai, ora 19:00, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Montat inițial în Franța și reluat în România alături de Taraful Hopaaa! (Florian Cioc – țambal, Ilie Vitan – contrabas, Didi Bădoi – acordeon, Viorel Bădoi – vioara), acest spectacol aduce un omagiu creativ Mariei Tănase și muzicii autentice lăutărești.

CRIMĂ LA HOWARD JOHNSON – duminică, 14 mai, ora 18:30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Un spectacol în care comicul și incredibilul situației sunt surse inepuizabile de râsete copioase, „Crima la Howard Johnson” prezintă povestea unui triunghi conjugal în care fiecare personaj ajunge să fie, pe rând, victimă și „nelegiuit”. Acest spectacol este SOLD OUT.

„Vă așteptăm cu drag la teatru! Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești, tel. 0244 522 774, sau online, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.”Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *