Sursă: Pro TV

Relația dintre Cristiano Ronaldo și Georgina devine un subiect din ce în ce mai dezbătut în presa din afară. În ultima vreme au apărut mai multe informații conform cărora fotbalistul ar fi dezgustat la propriu de partenera sa, iar Dolores Aveiro a clarificat definitiv situația!

Cei doi formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din întreaga lume. La scurt timp după ce au apărut zvonuri conform cărora cei doi ar urma să se despartă, mama fotbalistului a intervenit.

Aflată la deschiderea magazinului său din Madeira, Dolores Aveiro, în vârstă de 68 de ani, a vorbit despre relația fiului său cu modelul argentinian care i-a dăruit doi copii.

Sunt numai minciuni. Fiecare cuplu se mai ceartă, dar ce s-a scris nu este adevărat”, a declarat Dolores Aveiro, potrivit dailymail.co.uk.

Averea lui Cristiano Ronaldo se ridică în acest moment la aproximativ 1 miliard de euro și, conform presei portugheze, dacă Georgina dacă s-ar despărți de el, modelul argentinian ar pune mâna pe aproximativ 350 de milioane de euro.

Sursa: Pro TV

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *