Sursa foto: Sky News

Revista People a relatat că celebrul actor Robert De Niro, în vârstă de 79 de ani, a anunțat cu bucurie nașterea celui de-al șaptelea copil al său. Vestea a fost confirmată de actor și este primită cu entuziasm de către fanii săi.

În timpul unui interviu acordat postului ET Canada, renumitul actor Robert De Niro, distins de două ori cu premiul Oscar pentru cel mai bun actor, a dezvăluit informații despre experiența sa ca părinte și despre noul său film, intitulat „About My Father”. Această mărturisire a stârnit interesul publicului și a adus în prim-plan discuția despre viața personală a celebrului actor.

Robert De Niro: „Întotdeauna vrei ceea ce este bine pentru copii și să le acorzi prezumția de nevinovăție, dar uneori nu poți”

„Nu există o cale de scăpare când vine vorba despre copii. Mie nu-mi place să fiu nevoit să aplic legea cu ei și chestii de genul acesta. Dar, uneori, nu ai de ales. Și cred că orice părinte ar spune același lucru. Întotdeauna vrei ceea ce este bine pentru copii și să le acorzi prezumția de nevinovăție, dar uneori nu poți”, a împărtășit el.

În timpul interviului acordat de jurnalistul de la ET Canada, acesta a abordat subiectul celor șase copii ai actorului Robert De Niro, însă a fost corectat imediat de acesta, care a menționat că de fapt are șapte copii. De Niro a anunțat cu entuziasm că a devenit recent tată, însă nu a oferit detalii suplimentare despre noul său copil sau despre identitatea mamei acestuia. Acest moment a atras atenția și a generat curiozitate în rândul publicului cu privire la această nouă adiție în familia actorului.

Robert De Niro avea până de curând șase copii din relațiile sale anterioare. El are o fiică în vârstă de 51 de ani, numită Drena, și un fiu în vârstă de 46 de ani, numit Raphael, rezultat al căsătoriei sale cu Diahnne Abbott. În 1995, actorul a devenit din nou tată, când fosta sa iubită, Toukie Smith, care este model și actriță, i-a dăruit gemenii Julian și Aaron, în prezent în vârstă de 27 de ani. Robert De Niro are, de asemenea, un fiu în vârstă de 24 de ani numit Elliot, și o fiică în vârstă de 11 ani numită Helen Grace, ambii rezultat al căsătoriei sale cu a doua soție, Grace Hightower.

Sursa: libertatea.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *