Sursa foto: Orange Sport

Viorel Moldovan, fostul atacant al echipei naționale de fotbal, a discutat despre eventualitatea ca Gigi Becali, proprietarul echipei FCSB, și Ioan Varga, finanțatorul echipei CFR Cluj, să se retragă din lumea fotbalului.

La peste două săptămâni de la declarația lui Gigi Becali privind retragerea din fotbal, după eșecul echipei sale FCSB în meciul cu Rapid București, scor 0-1, Neluțu Varga a anunțat că este dispus să părăsească CFR Cluj, nemulțumit de deciziile arbitrilor din play-off.

La un eveniment de modă organizat într-un centru comercial din București, Viorel Moldovan și-a exprimat sprijinul pentru cei doi finanțatori, afirmând că prin investițiile lor au menținut fotbalul românesc la suprafață. Moldovan speră că Becali și Varga vor continua să investească, considerând că aceștia sunt un rău necesar pentru dezvoltarea fotbalului din România.

„Nu aș vrea să comentez aceste lucruri. Este un final de campionant palpitant, ceva marcă înregistrată. Autohton, multe evenimente se întâmplă. Mai ales fiecare etapă care se desfășoară. Vom vedea dacă se vor retrage sau nu. 

Dar, că ne plac sau nu acești patroni, consider că au băgat bani în forbalul românesc, au ținut fotbalul pe linia de plutire și trebuie apreciați. Normal că există anumite frustrări când echipele lor nu funcționează din diferite motive, mai au anumite răbufniri.

Dar eu sper să nu se retragă pentru că automat va fi mult mai greu pentru fotbalul românesc. Până la urmă sunt un rău necesar”, a spus, în cadrul unui eveniment, Viorel Moldovan.

Sursa: gsp.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *