Sursa foto: Playtech.ro

În ediția din 3 mai 2023 a emisiunii Survivor, concurenții rămași în joc s-au întors cu emoții în sala de Consiliu. Ștefania Stănilă și Robert Moscalu au așteptat cu nerăbdare rezultatul voturilor publicului de acasă.

Prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că Robert a fost eliminat din competiție, ceea ce a însemnat sfârșitul aventurii pentru fostul Războinic.

„Săptămâna viitoare, cea mai mare provocare pentru ei este să reia din nou sistemul cu vieți. De asemenea, când știu că se apropie la linia de finish, trebuie să facă noi alianțe. La fel, va exista un singur purtător de colan. Se adaugă tensiune, adrenalină, la tot ce trăiesc concurenții în fiecare zi”, a zis Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii.

„Efortul lor se dublează, poate chiar se triplează, pentru că trebuie să lupte cu același adversar, fată sau băiat, de mai multe ori. Asta îți conferă și șansa de a te îmbunătăți. Deja ei își cunosc puterea de luptă, tacticile, punctele tari, punctele slabe, însă pe de altă parte dacă psihicul nu este acum lamă de oțel atunci încep să cadă concurenții, pentru că s-au tot izbit, s-au tot lovit și au văzut că pierd. Psihicul este în această etapă – factorul esențial”, a adăugat prezentatorul.

Sursa: protv.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *