Sursa foto: Managing Madrid

Campionatul spaniol este aproape de a fi câștigat de Barcelona, iar antrenorul lor Xavi planifică deja transferurile pe care dorește să le facă în vara aceasta.

Conform informațiilor furnizate de Fichajes, Xavi urmărește cu atenție evoluția lui Dani Ceballos (26 de ani), fotbalistul echipei rivale Real Madrid.

Mijlocașul spaniol se află la final de contract cu „Galacticii” la finalul acestui sezon, iar Barcelona îl consideră o opțiune de top pentru a-și întări mijlocul terenului, în contextul în care jucători importanți precum Sergio Busquets și Frank Kessie ar putea pleca.

Conform surselor, mijlocașul spaniol Dani Ceballos și-ar fi exprimat interesul de a se transfera la Atletico Madrid în această vară. El și-a încheiat contractul cu rivala din oraș, Real Madrid, și a devenit liber de contract, iar Atletico ar fi una dintre echipele care ar putea să-l transfere în această vară.

Conform unor surse din presa spaniolă, Dani Ceballos a cerut în mod activ să se alăture echipei Atletico Madrid prin intermediul reprezentanților săi. Cu toate acestea, propunerea i-a fost respinsă de rivali. Prin urmare, jucătorul va trebui să insiste sau să caute alte opțiuni dacă dorește să părăsească Real Madrid în sezonul următor. Ceballos este dezamăgit că nu a reușit să obțină un loc de titular în echipa antrenată de Carlo Ancelotti, deși au trecut 6 ani de când s-a transferat la Real Betis.

Despre Dani Ceballos:

  • Dani Ceballos este al doilea fotbalist de la rivala Real Madrid pe care Xavi încearcă să îl aducă la Barcelona, după Marco Asensio, care a refuzat să vină pe Camp Nou.
  • cota de piață a fotbalistului spaniol este 12 milioane de euro , potrivit transfermarkt.com.
  • 6 goluri și 11 pase decisive a reușit Dani Ceballos pentru Real Madrid, în cele 114 meciuri jucate.

Sursa: digi24.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *