Sursa foto: Byzantion

Profesorul arhidiacon Răzvan – Constantin Ștefan a fost numit inspector școlar de Arte – Muzică la Inspectoratul Școlar al Municipiului București (ISMB). Acesta vine în locul Georgetei Băcioiu, demisă după cazul de nepotism de la faza zonală a Olimpiadei de Muzică pe Capitală.

Prima măsură luată după cazul de nepotism de la faza zonală a Olimpiadei de Muzică este demiterea Georgetei Aneta Băcioiu și înlocuirea ei cu arhidiaconul Răzvan Ștefan, profesor de muzică. Profesorul de clarinet Petrișor Cristian, de la Colegiul Național ”Dinu Lipatti” din București, a fost membru în comisia de evaluare, unde l-a jurizat, printre alții, și pe fiul său.

Răzvan Ștefan este profesor de muzică, conform site-ului Seminarului Teologic Ortodox din București. El figurează și ca dirijorul corului de la Seminarul teologic, unde predă, potrivit descrierii de pe canalul de YouTube.

De asemenea, arhidiaconul Răzvan – Constantin Ștefan este și doctor, conform site-ului liceului la care este profesor. Are o teză susținută în anul 2012 la Universitatea Națională de Muzică București (UNMB), intitulată „Stihirile dogmatice ale vecerniei sâmbetelor octoihului. Tradiția muzicală (sec. XI până în prima jumătate a sec. XIX) şi aspecte liturgice”. A fost publicată în 2014 la editura Basilica a Patriarhiei Române.

Sursă: G4media

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *