Sursa foto: Playtech.ro

În România, magazinele Lidl sunt foarte populare datorită prețurilor accesibile și a calității produselor lor, ceea ce atrage mulți clienți.

În particular, produsele de îngrijire personală Cien sunt la fel de populare printre români. Cu toate acestea, puțini cumpărători știu unde sunt fabricate aceste produse, care sunt disponibile doar în magazinele Lidl.

Lidl are o istorie îndelungată, care începe în anul 1930, când Josef Schwarz s-a asociat la o firmă de angrosare de fructe din vecinătate, numită Südfrüchte Großhandel Lidl & Co. În timp, această afacere a evoluat într-un depozit de produse alimentare generale, dar a fost destrămată în 1944 din cauza războiului mondial. Fiul lui Josef Schwarz, Dieter, a reconstruit afacerea și a creat Schwartz Group, o companie specializată în supermarketuri cu discount și piețe angro. Sub conducerea lui Dieter, Schwartz Group a lansat Lidl Stiftung & Co. KG, cu sediul în Neckarsulm, Germania. Primul magazin Lidl a fost deschis în 1973, cu conceptul de retail asemănător cu cel al lanțului de magazine Aldi. De atunci, Lidl a înregistrat o creștere rapidă în Germania și în întreaga Europă.

Sursa: cancan.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsiți pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *