Sursă: xxlmag.com
Înainte ca Rihanna să își facă intrarea la Met Gala, ASAP Rocky a fost cel care a creat vâlvă. Rapperul i-a surprins pe spectatori sărind peste o baricadă pentru a intra în hotelul „Carlyle” din New York, înainte de evenimentul de modă, scrie Insider. Reprezentanții lui ASAP Rocky nu au răspuns imediat pentru a comenta videoclipul, care are 1,4 milioane de vizualizări la momentul acesta.
Sursă: Twitter- Philip Lewis

Llanes a declarat că Rocky i-a spus: „Iubito, trebuie să trec”. Ea a mai adăugat: „Pur și simplu s-a împins în sus și apoi a sărit și m-a apucat pe mine și pe tipul de lângă mine în timp ce o făcea”. „După ce a sărit, a mulțumit, iar apoi a râs. Ulterior, a intrat înăuntru și atunci mi-am dat seama pe deplin că era el”.

Unii oameni din mediul online nu au rezonat cu fata. Unul dintre ei a scris: „Și-a pus toată greutatea pe biata femeie!”. Un alt utilizator a luat în serios situația: „Puterea celebrității este să folosești fața cuiva ca pe o trambulină, iar ei să se uite la tine cu admirație la ea”. O persoană care a susținut că a fost prezentă la eveniment a surprins o perspectivă diferită a săriturii lui A$AP Rocky. Utilizatorul a fost surprins de cât de aproape a fost rapperul de ei.

Sursă: insider.com

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *