Sursa foto: SMURD

Tânărul avea doar 23 de ani când a fost găsit spânzurat. Tragedia s-a întâmplat luni, într-un cămin studenţesc din municipiul Piteşti.

Conform primelor date din ancheta poliției, se afla sub tratament cu medicamente pentru combaterea depresiei. În prezent se fac cercetări pentru ucidere din culpă.

La etajul al patrulea al unui cămin studenţesc care aparţine Universităţii din Piteşti a fost găsit trupul neînsuflețit al tânărului. Un apel la 112, a anunțat polițiștii despre acest incident, la ora 10:00, luni.

Tânărul era din Leordeni și urma tratament atidepresiv, care se pare că nu și-a făcut efectul. Trupul lui a fost găsit în casa scării căminului, spânzurat. Acesta va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuări unei necropsii”, declară Inspectoratul de Poliţie Argeş.

Poliţiştii de la Investigaţii criminale au preluat cazul. Un dosar penal a fost întocmit, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă. Cercetările vor fi continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs.

Sursă: Digi24

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *