Sursă foto: Sport.ro

După victoria obținută în minutul 90+9 contra celor de la FC Botoșani, atmosfera de pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești a fost una deosebită: petroliștii au celebrat alături de suporteri evitarea matematică a barajului, dar și un meci câștigat la limită.

Deși a sărbătorit și el succesul împreună cu fanii, antrenorul Florin Pârvu s-a arătat calculat la interviul de după meci și a spus că fotbaliștii lui au nevoie de încredere, pentru a continua parcursul bun și a termina cât mai sus în clasament.

Mă bucur că am crezut până la final în victorie, mă bucură atitudinea jucătorilor. Până la acel penalty eu zic că am mai avut ocazii de a marca. S-a dovedit că Botoșani este o echipă foarte puternică.

Suntem bucuroși, dar din punctul meu de vedere trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ pentru ultimele trei meciuri. Echipa trebuie să creadă în continuare și să obțină puncte. 

Budescu este un jucător cu calitate, un jucător care nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Mă bucur că a intrat foarte bine și a ajutat echipa să câștige. Diomande, un jucător care se pregătește de ceva timp cu noi. Este un jucător care sper să ne ajute. 

Au fost momente bune, am crezut în noi, știam cum să-i surprindem și știam unde au probleme. Mă bucur că acolo unde am spus că îi putem surprinde i-am și surprins. 

În acest moment, pot să declar public că trebuie să ne gândim la ce urmează și ne dorim să terminăm cât mai sus în acest play-out”, a spus Florin Pârvu.

Sursă: Sport.ro

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *