Piața drogurilor din Prahova, în plină extindere. Percheziții de amploare

Piața drogurilor se extinde tot mai mult în țara noastră, iar Prahova nu face excepție. Oamenii legii au intrat pe firul unei afaceri de acest gen care a început din toamna anului trecut, cand 6 tineri din Prahova, cu varste cuprinse 21 și 25 de ani, s-ar fi aprovizionat cu cantități de droguri de la diverși dealeri din municipiul București, care, ulterior, le-ar fi comercializat către consumatori din județul nostru.

Ieri, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, au efectuat 10 percheziții domiciliare în județul Prahova, la persoanele bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc (cannabis și cocaină). 35 de mandate de aducere au fost puse în aplicare.

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate aproximativ 35 de grame de materie vegetală cu aspect și miros specific plantei cannabis, un gram de substanță pulverulentă cu aspect specific cocainei, 14 grindere, 6 telefoane mobile, 2 cântare, 1.845 de lei, dar și bunuri folosite la ambalarea, depozitarea, porționarea și consumul drogurilor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *