Orașul din Prahova unde comunitatea s-a unit pentru curățenia generală de Paște.

Unde-s mulți, puterea crește! Acest lucru au dovedit și cetățenii din Sinaia care și-au unit forțele pentru a face curățenie generală de Păște în locurile publice. Au pus umărul la treabă și, în Săptămăna Mare, deja 3 cartiere din cele 6 ale stațiunii montane sunt pregătite de sărbători, curățenia generală fiind finalizată

„Avem 3 cartiere verzi după o săptămână de curățenie generală. Cartierele sunt pregătite pentru primăvară și pentru sărbătoare. Împreună demonstrăm că suntem o comunitate unită și implicată în toate acțiunile colective. Pentru dezvoltarea orașului nostru este esențială contribuția tuturor. Vă mulțumesc pentru fiecare idee, sugestie și opinie pe care mi le-ați transmis. Vom continua să lucrăm împreună pentru a face din Sinaia un loc și mai curat, mai frumos și mai bun pentru noi toți”, a spus Vlad Oprea, Primarul orașului Sinaia.

 “Verde Crud 2023” reprezintă cea mai amplă acțiune de curățenie și înfrumusețare a orașului. Se vaîncheia în data de 13 aprilie 2023. Programulse desfășoară pentru al 18-lea an consecutiv.

Campania “Verde Crud 2023” se desfășoară în toate cartierele din Sinaia, prin participarea directă a sinăienilor și cu implicarea serviciilor publice din oraș, pentru colectarea gratuită, după un program stabilit, a deșeurilor vegetale (frunze, crengi, resturi vegetale), dar și curățarea străzilor, a trotuarelor, curților și a rigolelor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *