Taxi surprins în centrul Ploieștiului pe culoarea roșie a semaforului, pe trecerea de pietoni. Cum și-a motivat decizia nefirească?

Un cititor republikanews a surprins imagini incredibile în weekend-ul ce tocmai a trecut, în una dintre cele mai aglomerate zone din oraș. Un taxi cu numere de înmatriculare de Dambovița a fost surprins în imagini fix pe trecerea de pietoni din fața Casei de Cultură a Sindicatelor Ploiești, pe culoarea roșie a semaforului (cel pentru mașini).

Din fotografii se observă cum pietonii, pur și simplu, trec la milimetru prin fața mașinii și doar o minune a lipsit ca cineva să nu fie lovit.

Supărată că mașina a fost surprinsă în fotografii, pasagera din spate a taximetristului, inconștient de posibilele urmări a acțiunii sale, a motivat gestul nefiresc de a ignora regulile de circulație spunand că în mașină se afla un copil mușcat de un căine și trebuie să ajungă repede la spital. Menționăm că taxiul nu era o ambulanță sub acoperire și există obligația să se respecte regulile de circulație.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *