Sursă foto: Mirror

Un cuplu din Argentina a intrat în Cartea Recordurilor pentru modul cum arată. Victor și Gabriela au o relație de 15 ani și au doborât recordul pentru „cele mai multe modificări corporale”.

Victor Hugo Peralta are 52 de ani, este originar din Uruguay, iar în prezent locuiește în Argentina. El și soția lui sunt obsedați de modificările corporale bizare, notează Știrile Pro TV, preluând publicația Mirror.

Bărbatul a ajuns pe prima pagină a multor ziare după ce și-a jupuit pielea de pe scalp, în forma numărului „666”. Bărbatul are zeci de tatuaje și piercing-uri inedite și chiar și-a implantat în craniu coarne metalice.

Victor și-a făcut primul tatuaj la 13 ani. În prezent, la vârsta de 52 de ani, bărbatul spune că 95% din suprafața corpului său este acoperită de tatuaje.

Victor spune că vrea să ajungă să arate ca un demon. Soția sa, Gabriela, care, la 52 de ani, este și ea obsedată de modificările corporale, este cea care l-a susținut în toate alegerile.

Cei doi au împreună 91 de tatuaje și modificări ale corpului

În 2014, cei doi au obținut recordul mondial din Guinness Book pentru „cele mai multe modificări corporale” făcute de un cuplu căsătorit.

„Când am primit titlul, am simțit o emoție imensă și mândrie că am fost premiată pentru alegerea mea în viață”, a declarat Gabriela

„Într-o zi Guinness ne-a găsit și ne-a premiat pentru această pasiune. Sunt fericit și mândru să fiu premiat împreună cu soția mea pentru viața noastră„, a spus Victor, conform Mirror.

Victor lucrează ca tatuator și are propriul salon în Buenos Aires, Argentina. El și soția lui au cheltuit o avere pe modificăril corporale și tatuaje. Printre intervențiile extreme suferite de ei se numără: scalpări, urechi ascuțite, limbi bifurcate și implanturi metalice în cranii, mai scriu Știrile Pro TV.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *