Din Penitenciarul Târgșor, unde se află după gratii (și este de altfel foarte activă online), Elena Udrea o atacă pe Kövesi!

Încarcerată în urma unei decizii definitive în dosarul Gala Bute, care i-a adus o condamnare de șase ani de închisoare, Udrea a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Ținta principală a fostului ministru al Turismului este Laura Codruța Kövesi, în prezent procuror șef al Parchetului European, pe care Udrea o consideră principala vinovată de problemele sale juridice.

Textul publicat de Udrea:

„Am spus încă de la început că arestarea mea este abuzivă, că s-a încălcat Constituția, că au fost ignorate deciziile CCR și CJUE, că s-au încălcat legile în materie de penal, precum și că a fost un plan bine pus la punct, care a dus la încătușarea mea ilegală.

Am denunțat implicarea lui Kövesi în acest plan, și uite că, încă o dată, se confirmă prin înregistrarea apărută ieri, ceea ce tot afirm, așa cum s-a confirmat și în anul 2015:《Aliniind judecătorii la 1 noaptea să vadă cine va da câștig de cauza…》(n.r. Udrea face referire la niște dezvăluiri ale publicației Realitatea, către care a lăsat chiar un link la finalul postării) în 6-7 aprilie anul trecut, Kövesi i-a forțat să încalce Decizia CCR nr 685/2018 în dosarul Gala Bute atingându-și două obiective:


1) să mă „bage” în pușcărie așa cum a încercat încă din 2014!
2) să desființeze Constituția României prin nerespectarea deciziilor CCR de către judecători și procurori, și astfel să subordoneze justiția intereselor personale!


Ce s-a întâmplat în zilele de 6-7 aprilie 2022, înainte de pronunțarea halucinantei decizii din Gala Bute, care m-a trimis în pușcărie abuziv? Urmează să aflăm!!!

Vezi aici postarea integrală.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *