2022 a adus foarte multe provocări, dar mai ales schimbări în viața noastră financiară. 2023 deja a început așa ca este momentul perfect să ne concentrăm asupra finanțelor personale. Putem deja să planificăm și să punem la punct viitorul nostru financiar. Fie că vrem să ne achităm datoriile  sau să economim mai mulți bani, sfaturile specialiștilor din domeniu sunt extrem de utile. Le aflăm și noi, chiar acum.

Odată cu noul an se anunță schimbări semnificative în plan financiar, un an ce pare că va fi, după cum și profesioniștii o spun, unul deosebit de dificil. Vom avea așadar nevoie de o strategie inteligentă pentru a economisi bani.

Cea de-a doua etapă este ceade organizare, cea în care facem un inventar al finanțelor noastre.

Potrivit specialiștilor din domeniu începutul anului 2023 va aduce o stabilizare a creșterii generalizate a prețurilor, pornind de la prețurile energiei, gazelor, alimentelor și combustibilului, iar de aici prețul tuturor produselor se va tempera, dar va rămâne la cote ridicate, energia și combustibilul fiind folosite în lanțul de producție și transport. Totodată, o continuare sau o menținere a inflației la nivele ridicate, va duce și la o menținere a dobânzilor la credite la nivele ridicate, dobânzile probabil vor începe să scadă în al doilea trimestru al anului 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *