logo
RNTV Live

86% dintre elevii din clasele a XII-a și a XIII-a au participat la simularea probei scrise de Limba și literatura română pentru Bacalaureat.

educatie-invatamant-studiu-carti-scoala
Constantin Corina

Peste 86% dintre elevii din clasele a XII-a și a XIII-a au participat la simularea probei scrise de Limba și literatura română pentru Bacalaureat 2024, cu o rată de participare mai mare decât anul trecut

Conform Ministerului Educației, la ora 15:00, 126.820 de elevi din totalul de peste 146.000 înscriși în clasele a XII-a/zi și a XIII-a seral/frecvență redusă au fost prezenți la simularea examenului. Rata de participare a crescut cu peste 5% față de anul trecut, ajungând la 86,3%, cu aproximativ același număr de elevi ca în anul anterior.

Cinci elevi au fost eliminați pentru tentativă de fraudă.

Simularea probelor va continua cu proba E)c) – proba scrisă – proba obligatorie a profilului marți, proba E)d) – proba scrisă – proba la alegere a profilului și specializării miercuri, iar joi va avea loc simularea probei E)b) – proba scrisă – Limba și literatura maternă.

Rezultatele vor fi comunicate individual la data de 15 martie.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor