logo
RNTV Live

72 de intervenții în două zile pentru menținerea ordinii și siguranței publice în Dâmbovița

masina_politie
Erika Stoica

Polițiștii din Dâmbovița au desfășurat acțiuni extinse în zilele de 13 și 14 aprilie pentru a menține ordinea și siguranța publică. Aceste acțiuni au inclus filtre și acțiuni punctuale, având participarea mai multor structuri polițienești și colaborarea cu jandarmii și polițiștii locali.

În cele două zile, au intervenit la 72 de evenimente, majoritatea fiind sesizate prin apelul de urgență 112, și au identificat 40 de posibile infracțiuni.

Testările pentru depistarea alcoolului sau substanțelor psihoactive au fost intensificate, cu peste 180 de teste efectuate, iar sancțiunile contravenționale aplicate au depășit 120.000 de lei.

Un număr semnificativ de permise de conducere au fost reținute, inclusiv pentru nerespectarea limitei legale de viteză și consumul de alcool. Acțiunile pentru asigurarea siguranței comunității vor continua și în viitor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor