Featured Video Play Icon

Inspectoratul de poliție Județean Prahova face angajari  prin încadrare directă, din sursă externă. Sunt scoase la concurs 37 de posturi, cele mai multe fiind de agent.

Inspectoratul de poliție Județean Prahova a scos la concurs 37 de posturi, dintre care 30 de agent, 2 de ofițer de poliție și 5 de personal contractual, prin încadrare directă, din sursă externă. Înscrierile pentru posturile de polițiști se fac până la data 6 septembrie 2024, ora 16.00, inclusiv în zilele nelucrătoare. Cele mai multe dintre posturile scoase la concurs sunt la ordine publică, fiind libere 16 posturi de agent de poliție. Se fac angajări și la  rutieră, logistică, reținere și arestare preventive, comunicații și informatică, financiar și secretariat, documente clasificate și arhivă.

Pentru posturile de polițiști, în perioada 18 – 27 septembrie 2024, se va desfășura proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice/proba practică, în funcție de posturile scoase la concurs, dacă este prevăzută o astfel de probă.

Ulterior, la data de 5 octombrie 2024, va fi desfășurată proba scrisă, susținută printr-un examen tip grilă.

By Costin