logo
RNTV Live

339 de șoferi au devenit pietoni doar în ultimele 24 de ore

Suspendarea-permisului-de-conducere-pentru-30-de-zile-in-2022.-Cum-ramai-pieton
Erika Stoica

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la peste 3.000 de solicitări ale cetățenilor și au constatat peste 10.300 de fapte contravenționale.

Ieri, polițiștii au acționat, la nivel național, pentru a preveni faptele antisociale, organizând 442 de acțiuni și au intervenit la 3.074 de evenimente, dintre care 2.617 au fost sesizate de către cetățeni prin 112.

De asemenea, au fost depistate 16 persoane urmărite național sau internațional, față de care au fost dispuse măsurile legale.

Pentru alte nereguli constatate, polițiștii au aplicat 10.330 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.979.201 lei.

Polițiștii rutieri au acționat pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 107 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Au fost scoși din trafic, reprezentând un pericol pentru ceilalți participanți, 738 de conducători auto. Acestora le-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de timp, conform legii.

Față de 339 de șoferi, a fost luată măsura reținerii permisului de conducere, pentru viteză, 82 pentru conducere sub influența alcoolului și 9 pentru conducere sub influența drogurilor sau a substanțelor interzise.

De asemenea, au fost oprite din a circula 304 autovehicule care nu prezentau siguranță pe drumurile publice, până la remedierea problemelor constatate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor