logo
RNTV Live

23 de persoane salvate în doar 24 de ore

sursa Facebook
Erika Stoica

Pompierii militari au intervenit ieri cu promptitudine la 1.567 de solicitări primite din partea populației.

În această perioadă, cea mai mare pondere a misiunilor gestionate o reprezintă cazurile pentru acordarea măsurilor de prim ajutor, în urma cărora echipajele SMURD au asistat medical peste 1.300 de persoane aflate în dificultate.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, salvatorii au stins cele 40 de incendii izbucnite la nivel național și au gestionat optim cele 7 cazuri care au presupus extragerea victimelor blocate în autoturismele avariate în urma accidentelor rutiere.

Totodată, în acest interval de timp, colegii noștri au intervenit în 208 situații pentru salvarea persoanelor sau animalelor din medii ostile vieții, precum și în alte situații de urgență care puteau pune în pericol viețile și bunurile cetățenilor.

În cursul zilei de ieri, datorită răspunsului eficient furnizat de către pompierii salvatori pe durata misiunilor desfășurate, 23 de persoane aflate în situații critice au fost salvate.

Pentru protecția populației, în ultimele 24 de ore, prin intermediul sistemului RO-ALERT, au fost transmise 8 mesaje de avertizare, cele mai multe dintre acestea semnalând prezența animalelor periculoase, în județele Argeș, Brașov, Buzău, Gorj și Harghita.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor