Forțele de Poliție din Vaslui Desfășoară 19 Operațiuni de Percheziție la Indivizi Suspecți de Implicare în Diverse Confruntări din Luna August.

Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui a comunicat că în ziua de joi, forțe ale IPJ, luptători specializați în intervenții și jandarmi îndeplinesc un număr de 19 mandate de percheziție la domiciliile situate în orașul Murgeni, comuna Zorleni și municipiul Bârlad.

“În cauzele penale în care au fost dispuse percheziţiile, se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe, ameninţare, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu şi infracţiuni la regimul armelor şi muniţiilor. Ancheta este în curs de desfăşurare, poliţiştii urmând a efectua cercetări, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a persoanelor implicate”, a precizat IPJ Vaslui.

Sursa citată a menţionat că percheziţiile au loc în localităţile Simila şi Murgeni, unde sunt instituite şi zone speciale de siguranţă publică.

Totodată, Inspectoratul de Poliție al Județului Vaslui a informat că operațiunile de percheziție sunt desfășurate în contextul unor cazuri penale legate de comiterea infracțiunilor de agresiune fizică sau alte acte violente, amenințare, distrugere, perturbare a ordinii publice, încălcare a locuinței și încălcări ale legislației privind armele și munițiile. Aceste dosare au fost deschise ca urmare a unor confruntări între mai mulți indivizi, incidente care au avut loc în luna august 2023.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *