În ultimele 24 de ore, salvamontiștii au salvat un total de 16 persoane. Conform Salvamont România, în ultimele 24 de ore, 9 apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a salvamontiștilor au fost făcute către Dispeceratul Național. Acestea au fost realizate astfel:

* 3 apeluri pentru Salvamont Brezoi,
* câte un apel pentru Salvamont Prahova, Salvamont Petroşani, Salvamont Zărneşti, Salvamont Prahova şi Salvamont Buşteni, Salvamont Mureş şi Salvamont Hunedoara.

„În cazul acestor intervenţii au fost salvate 16 persoane, dintre acestea două fiind predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital şi pentru trei persoane a fost necesară intervenţia elicopterelor SMURD pentru evacuare şi transport aerian la spital. O altă persoană a fost transportată şi predată la UPU”, se precizează pe pagina de Facebook a Salvamont România.

Mai mult decât atât, au fost efectuate și 29 de apeluri către Dispeceratul Național prin intermediul cărora se solicitau sfaturi și informații despre diverse trasee turistice din zona montană.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *