Sursa: thestudent.ro

Podcasturile au devenit un mod ideal de a ne petrece timpul într-un mod mai productiv chiar și pe tren, în autobuz sau când nu avem cartea de citit la dispoziție.

Acestea cuprind o varietate de subiecte insa daca vrei sa capeti anumite idei, teorii si sa te dezvolti cele de dezvoltare personala iti vor aduce ceea ce cauti.

Pauza de Bine

  • Pauza de Bine®️ e un podcast de life design în care te invit să te întâlnești cu tine, dacă vrei să trăiești o viață mai conștientă, aliniată cu valorile tale.

The Real You Podcast cu Petre Barlea

  • The Real You este un podcast din Romania, dedicat celor care vor sa se inteleaga pe ei insisi si realitatea care ii inconjoara. Temele abordate merg de la psihologie de profunzime (explicata pe intelesul oricui), relatii de cuplu si dezvoltare personala, pana la marketing digital, business si managementul finantelor personale. 

Mind Arhitect

  • Proiectul reprezinta un ecosistem de învățare, care pune la dispoziția membrilor comunității o varietate amplă de produse de învățare, menite să îi ajute să se cunoască mai bine, să trăiască vieți mai împlinite și mai aliniate cu ei înșiși și să dezvolte relații mai sănătoase cu sine și cu cei din jur.

Drept la implinire

  • Acesta abordeaza teme in special din zona dezvoltarii personale insa si fizice si acord si dorintele spirituale. Episoadele sunt scurte de 10 min pentru un drum ca mai scurt si pentru o intelegere mai buna.

Thinking Made Visible

  • Experiența audio Thinking Made Visible este despre gândire făcută vizibilă. Scopul acestuia este de a arata că cel mai bun mod prin care noi, oamenii, ne dezvoltăm este când descoperim cum au gândit alți oameni, în contexte specifice. Conversațiile abordează subiecte din sfera dezvoltării personale, a antreprenoriatului, a marketingului, a inteligenței emoționale, a relațiilor și a vindecării – toate cu scopul de a aduce mai multă bucurie în viața ascultătorului.

Florin Rosoga

  • Podcastul în care se iau interviuri unor personalități, antreprenori, sportivi și top performeri. Sunt discutate subiecte ce ofera perspective noi despre dezvoltare personală, lifestyle, society, cultură, educație, sănătate, wellbeing, business, comunicare, tehnologie.

Sursa: ro.player.fm

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *