logo
RNTV Live

VIDEO/Cei care îşi doresc vacanţe “la înălţime” nu trebuie să rateze acest loc unic din România

greatnews.ro
Mihai Constantinescu

Vacanţe la înălţime

VIDEO/Cei care îşi doresc vacanţe “la înălţime” nu trebuie să rateze acest loc unic din România.

Cine nu iubeşte să se relaxeze într-un hamac alături de cei dragi? Dar ce aţi spune dacă hamacul ar fi la 200 de metri înălţime?

Cei care doresc o experinţă unică trebuie să ştie că un astfel de loc unic chiar există în România.

O bază de relaxare și naturo-terapie a fost instalată la o înălțime de 200 de metri în comuna Baia de Fier, în județul Gorj, notează greatnews.ro.

„A fost o pregătire de o săptămână, pentru montaj, instalarea atelierului a durat aproximativ şapte zile. Acesta rămâne montat pentru folosinţă în continuare, doar că am scos hamacele, pentru că fiind din material textil nu rezistă foarte mult la intemperii şi la ultraviolete.

Oamenii pot să vină, să ia legătura cu noi, au acces nelimitat. Deocamdată nu vorbim de preţ, pentru că nu avem în plan comercializarea acestui eveniment. Ne vom gândi ce ar însemna varianta comercială.

Este prima acţiune de acest gen, din câte am văzut în ţară nu s-a mai făcut aşa ceva, am căutat în afară şi nu am găsit”, precizează preşedintele Clubului Montan White Wolf Baia de FierGabriel Dan Chiriac.

https://www.facebook.com/meteoplus.ro/videos/1740821085961313/

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/crucea-de-pe-caraiman-se-prabuseste-monumentul-intrat-in-cartea-recordurilor-arata-jalnic/

sursa Greatnews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor