logo
RNTV Live

Prahova: 8 persoane trimise în judecată pentru înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale salariile bugetarilor , femeile Bani pentru mamele cu trei sau mai mulţi copii
Mihai Constantinescu

Prahova: 8 persoane trimise în judecată pentru înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals

Ofițeri din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au definitivat cercetările într-un dosar penal şi l-au înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de emitere a rechizitoriului şi sesizare a instanţei de judecată, privind șapte bărbați și o femeie cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

S-a reţinut faptul că bărbații au solicitat și obținut credite de la mai multe unități bancare,  în valoare totală de 101.627 lei, pe baza unor documente care atestau în fals calitatea acestora de angajați la diferite societăți. În activitatea infracțională, inculpații au fost sprijiniți de femeie, care a întocmit mai multe documente false (contracte individuale de muncă, adeverințe de venit, adeverințe de salariat), necesare obținerii creditelor.

sursa IJP Prahova

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor