logo
RNTV Live
tymbark

Stand-up comedy sus pe terasa Ploiești Shopping City, cu invitații Radu Bucălae, George Tănase și Ioana State

SiteSlide_principal_1920x800px
Mihai Constantinescu

Stand-up comedy sus pe terasa Ploiești Shopping City, cu invitații Radu Bucălae, George Tănase și Ioana State

Duminică, 18 iulie, sus pe terasa Ploiești Shopping City, ploieștenii se pot bucura de primul eveniment de stand-up comedy al verii, în aer liber, în timp ce savurează un cocktail răcitor. Radu Bucălae, George Tănase și Ioana State vor face spectacol începând cu ora 20.30, evenimentul deschizând o serie de spectacole de stand-up comedy și concerte desfășurate pe terasa Ploiești Shopping City, în perioada iulie – septembrie. Biletele s-au pus în vânzare pe https://bilete.sublime.ro/ și pe https://www.iabilet.ro/. La eveniment, spectatorii vor sta pe scaune distantațe conform reglemetărilor în vigoare.

Reload Sus pe terasă

Terasa Ploiești Shopping City are o suprafață de 1200 mp, dispune de mobiler urban și prietenos, de zone verzi și fântână arteziană. Este gândită ca o zonă unde te poți încărca cu energie, unde poți face reload cu muzică bună, spectacole inedite, mâncare delicoasă și cocktailuri energizante.

Măsuri de siguranță în Ploiești Shopping City

Pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor și o experiență de #ShoppingÎnSiguranță, Ploiești Shopping City a implementat o serie de măsuri de distanțare fizică, precum și norme de igienă pentru prevenirea răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților.

Mai multe detalii pe pagina https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/stand-up-comedy-show-cu-bucalae-ioana-state-si-tanase/  , pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki, Intersport, Noriel, BSB, și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle.

romsilvaromsilvaspalatoria-haroldrompetromcoralparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor