logo
RNTV Live

Angajaţii CSM trebuie plătiţi! Campanie republikanews.ro. Ce spune viceprimarul Cristian Ganea despre această situaţie

ganea
Daniel Costache

Viceprimarul Cristian Ganea consideră că sportul ploieştean nu merită să moară din cauza unor neclarităţi legislative. Contactat de către reporterii republikanews.ro, acesta a declarat că nu întelege cum de pană acum trei luni sportivii erau plătiţi, iar  într-un timp atât de scurt  lucrurile au luat o intorsătură dramatică.

“Nu este normal ceea ce se întâmplă în momentul de faţă la CSM. Dacă in ianuarie, februarie si martie sportivii au fost plătiţi, de ce acum acestia nu işi pot primi banii? Unde este greşeala? Cine v-a răspunde pentru îngroparea sportului ploieştean? E greu să cautam acum un vinovat, însă trebuie să ne mobilizăm pentru rezolvarea problemei intr-un timp cât mai scurt.

De ce nimeni din forurile superioare nu poate oferi un raspuns oficial cu privire la modul de plata al sportivilor? Ne-am săturat sa fim trimisi la texte de lege care nu spun exact dacă este legal sau nu!” a declarat Cristian Ganea, viceprimarul Ploieştiului.

citeste şi:

Angajaţii CSM trebuie plătiţi! Campanie republikanews.ro Bogdan Toader, preşedintele CJ Prahova: Trebuie găsite soluţii!

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor