logo
RNTV Live

Scandal uriaş între băieţii unor afacerişti cunoscuţi. Clanul Sportivilor, în vizor/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Scandal uriaş între băieţii unor afacerişti cunoscuţi. Clanul Sportivilor, în vizor!

Scandal uriaş între băieţii unor afacerişti cunoscuţi din Bucureşti, care s-au dus să petreacă în casa de vacanţă din Buşteni. În timpul petrecerii, a pornit o altercaţie. Unul dintre ei a fost înjunghiat în cap. Prietenii au sunat disperaţi la 112.

Tânărul de 21 de ani, gazda evenimentului si care potrivit unor surse îşi sărbătorea ziua, a suferit o hemoragie puternică. A fost transportat de urgenţă la spital. Până la acest moment agresorul nu a fost găsit, însă nici victima lui nu a depus plângere.

Poliţia face cercetări şi îl caută pe faptaş.

Scandal uriaş în care este implicat şi fiul unui fost membru al Clanului Sportivilor

Locul unde s-a produs scandalul aparţine unor cunoscuţi oameni de afaceri din Capitală, ce detin o companie de securitate cunoscută în ţară. Când cheful era în toi, un tânăr de 17 ani, din surse apropiate anchetei, fiul unui fost membru al Clanului Sportivilor, a început un scandal cu un alt invitat la petrecere. Atunci gazda l-a rugat să se potolească, iar în caz contrar să plece acasă. Scandalagiul a urcat în camera şi şi-a făcut bagajul. Înainte să plece l-a rănit pe sărbătorit în cap cu un cuţit.

Speriaţi de cele întâmplate, ceilalţi martori au sunat la 112, iar o ambulanţă a ajuns imediat la faţa locului.
Ajuns la spital, din fericire, medicii au constatat că starea victimei este una stabilă.

Vecinii spun că au văzut politia şi ambulanţa la vilă, dar înainte nu au auzit scandal.

Poliţiştii îl caută în continuare pe făptaş, care nu este de găsit.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, dacă până pe data de 28 ianuarie tânărul de 17 ani nu apare, deşi a fost citat şi acasă, pe numele său va fi emis un mandat de aducere.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/opt-centre-de-evaluare-covid-19…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor