logo
RNTV Live

Șapte primării din județ, fară candidați PNL

alegeri pnl
Erika Stoica

Criză în interiorul PNL Prahova înaintea alegerilor locale din 9 iunie! Decăderea filialei prahovene a PNL, sub conducerea lui Iulian Dumitrescu, urmărit penal într-un amplu dosar de corupție, este tot mai evidentă, iar acest lucru se reflectă chiar în absența candidaților la șapte primării din județ, notează prahovainfo.ro.

După ce au făcut valuri cu transferul a zece primari PSD în tabăra PNL, frica de un posibil eșec a împins liberalii prahoveni să nu-și propună candidați în localitățile Călugăreni, Fântânele, Olari, Provița de Jos, Provița de Sus, Sălciile și Valea Doftanei potrivit prahovainfo.ro.

Filiala lui Dumitrescu pare să se afunde într-o criză profundă, iar această teamă de alegeri locale pare să fie doar un simptom al acestui declin. Este evident că liberalii preferă să evite confruntarea cu electoratul, decât să se confrunte cu un posibil eșec zdrobitor la urne, potrivit sursei ciate.

Întrebarea care se ridică acum este: ce părere au liderii naționali ai PNL despre această degringoladă la Prahova și ce acțiuni vor întreprinde pentru a contracara această cădere liberă înaintea scrutinului?, potrivit sursei citate

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor