logo
RNTV Live

S-a trezit cu 3600 de lei de plătit la gaze, după ce i-a fost schimbat contorul!

roman-trezit-peste-noapte-plata-3-600-de-lei-gaze-schimbat-contor-824234
Ștefan Petre

După ce angajații firmei de furnizare a gazelor naturale i-au schimbat contorul, un român vârstnic s-a trezit bun de plată cu o sumă importantă, de 3600 de lei. I s-a comunicat doar că este o problemă la aparat și trebuie înlocuit.

Clientul a fost informat că aparatul ar fi avut o gaură în dreptul unei cifre, lucru încadrat la furt de gaze, notează Antena 3 CNN.

După schimbarea dispozitivului, clientului i-a fost recomandat să plătească urgent cei 3600 de lei, pentru a evita o anchetă. Bărbatul, având o vârstă venerabilă, a fost de acord să achite suma impusă, dar familia acestuia a solicitat consultanță de specialitate pentru clarificarea situației, relatează sursa.

Bărbatul a făcut publică povestea pe un grup de Facebook, iar opiniile oamenilor sunt diferite:

„Doi angajați ai unui distribuitor de gaze naturale din Moldova se prezintă la un client și îi comunică faptul că este o problemă la contor și trebuie înlocuit. Consumatorul nu întrevede nicio problemă și le dă acceptul, aparatul de măsură fiind la limita de proprietate, spre domeniul public, cu acces din această zonă. La finalul operațiunii oferă clientului două documente: Bon Mișcare Contor și Notă de Constatare”, potrivit postării pe Facebook.

Unii oameni cred că proprietarul contorului a greșit și că nu are drept la apărare, în timp ce alții consideră că acesta a fost nedreptățit, potrivit Ziare.com.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor