logo
RNTV Live

Puşti urmărit de polițiști în trafic. Ce făcuse?

accident-rutier-urlati-4
Mihai Constantinescu

Puşti urmărit de polițiști în trafic. Ce făcuse?

Totul s-a petrecut în miezul nopţii trecute, în jurul orei 1.30. Polițiști din cadrul Secției nr. 10 de Poliție Rurală Valea Calugarească, se aflau în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, în comuna Drăgănești şi, la un moment dat, au procedat la oprirea regulamentară a unui autoturism.

La vederea echipajului de poliție, conducătorul autoturismului, un puşti în vârstă de 17 ani din comună a accelerat, nerespectând indicațiile polițistului rutier. Echipajul a pornit în urmărirea autoturismului, utilizând semnalele acustice si luminoase ale autospecialei.

La scurt timp, ajungând într-o intersecție, minorul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare intrând în coliziune frontală cu gardul unui imobil. Din impact au rezultat doar pagube materiale.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că tânărul nu figurează ca deținător de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/disperat-ca-nu-are-locuinta/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/copilasi-vanduti/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor