logo
RNTV Live

Ploieşti: Prins de două ori în aceeaşi zi conducând beat criţă

Un şofer beat a cedat maşina unei persoane fără permis pentru a scăpa de pedeapsă!
Mihai Constantinescu

Prins de două ori în aceeaşi zi conducând beat criţă. S-a întâmplat ieri în Ploieşti. Protagonistul grozăviei a fost un bărbat de 25 de ani.

Prima dată a fost depistat în jurul orei 18:30, pe strada Cameliei din municipiu, Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, fiindu-i reţinut permisul de conducere şi suspendat dreptul de a conduce.

La câteva ore, în jurul orei 23:00, tânărul a fost depistat de polițiști în timp ce conducea acelaşi autoturism, pe Șoseaua Vestului din Ploiești. De această dată, valoarea indicată de aparatul etilotest a fost de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cu această ocazie, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În urma administrării probatoriului, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore față de conducătorul auto. Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activități infracționale și dispunerea măsurilor în consecință.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/buncarul-de-sub-municipiul…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/talharita-pe-strada/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/partiile-de-altitudine-stare…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor