Prahovenii, invitați la Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“

cel mai verde complex reziential

Prahovenii, invitați la Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“

A mai rămas o zi până la Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“

cel mai verde complex reziential

Cei care doresc mai pot comanda biletul în valoare de 100 de lei pentru principalul nostru eveniment de strângere de fonduri al anului, Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“, care va avea loc mâine, 29 septembrie 2022, începând cu ora 18:30, la Teatrul ODEON din București.   

Pe scena evenimentului vor urca violonistul Alexandru Tomescu, pianista Adela Liculescu, Corul copiilor din CONCORDIA, precum și alți invitați speciali care au fost alături de CONCORDIA de-a lungul timpului. Gazda evenimentului va fi și de această dată jurnalista Irina Păcurariu. Concertul Caritabil „Pentru ca poveștile triste să aibă un final fericit!“ are ca scop strângerea de fonduri pentru sprijinul copiilor și tinerilor ocrotiți de CONCORDIA. De 30 de ani, intervenim în comunitățile sărace pentru a-i ajuta pe cei care trăiesc aici să-și construiască noi povești de viață. Prin casele de tip familial, centrele de zi, școlile și locuințele sociale din București, Ilfov, Dâmbovița și Prahova, ajutăm copiii și tinerii să-și regăsească încrederea, să se dezvolte și să pornească pe un nou drum spre o viață independentă. 

Mai multe detalii și rezervări la [email protected] | +40 730 003261.

Evenimentul este realizat sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României și cu sprijinul Teatrului Odeon.

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here