PERFORMANȚA ESTE RĂSPLĂTITĂ ❗

cautam-reporteri-republikanews

Ambitia, seriozitatea si perseverenta sunt rasplatite întotdeauna ! MFC Ploiesti, o echipa de minifotbal din judetul Prahova, care activeaza in Liga A, a reusit ca printr-un management bun si un departament de marketing care si-a facut tot timpul treaba si care si-a tinut la curent toti sustinatorii despre activitatile echipei sa se asocieze cu o mare companie din Romania. Astfel, Veolia, o companie franceză activă în patru domenii: apă, energie, transport și management-ul deșeurilor, devine începând de astăzi sponsorul principal al echipei MFC Ploieşti, pentru al patrulea an consecutiv!

            Veolia Romania este de altfel un sustinator al sportului romanesc , in special al fotbalului si mai nou al minifotbalului . Dupa investitii la echipa franceza Olympique Lyon, dar si la echipa fanion a județului Prahova, Petrolul Ploiesti, iata ca aceasta companie se extinde si sprijina dezvoltarea minifotbalului si in afara sferei de confort, devenind sponsorul oficial al unei echipe de minifotbal din Ploiesti. Așadar, de-a lungul următorului sezon competitional, Veolia Romania și MFC Ploiesti vor forma un tandem de imagine în cadrul căruia cele două organizații se vor dezvolta, căci împărtășesc două caracteristici de top – excelența și dinamismul. 

just insolv sprl

           Brandul Veolia este unul dintre cele mai mari companii active în patru domenii: apă, energie, transport și management-ul deșeurilorcomunicații, iar MFC Ploiesti este o echipa tânara, dinamică, foarte ambițioasă si dornica de performanta. Veolia Romania a vazut potential in echipa MFC Ploiesti, care pe parcursul celor 7 ani de la înființare a reușit sa fie intr-o continua creștere, având un lot construit spre a face performanță, dovada fiind făcută de câștigarea Cupei de Minifotbal Prahova in 2018 si 2019, încoronate de participarea la Cupa României de la Sibiu, in 2018 si de la Bacau, in 2019, de participarea la SuperCupa Romaniei de la Oradea 2020, precum si de participarea la Turneul Național de la Rm. Vâlcea, acolo fiind calificate cele mai bune 16 echipe din România la minifotbal . De asemenea a contat si faptul ca MFC Ploiesti face parte din campionatul LMF, singurul afiliat la Federatia Romana de Minifotbal la nivelul judetului Prahova, un campionat cu rezultate multiple la competitiile nationale organizate de Federatia Romana de Minifotbal.

           Toate acestea au dus ca un sponsor major sa investeasca intr-o echipa de perspectiva, care face parte dintr-un campionat de traditie al Romaniei. Echipamentul de prezentare si tricourile de joc ale echipei si staff-ului MFC Ploiesti va împrumuta din culorile brandului Veolia la meciurile din urmatoarele trei sezoane si mai mult decat atat, pe acestea se va gasi logo-ul Veolia!

       Pasul facut de MFC Ploiesti poate reprezenta un model de urmat si pentru celelalte echipe prahovene de minifotbal, care aspira la un partener puternic, pentru că orice proiect maret are nevoie de un partener puternic care sa creada in el .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here