O mamă din Prahova îşi caută fiul dispărut. Apelul poliţiştilor

La data de 13 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliție Rurală Cocorăștii Colț au fost sesizați de o femeie din comuna Ariceștii Rahtivani despre faptul că fiul său Vasile Gheorghe Marius în vârstă de 19 ani a plecat voluntar în seara zilei de 12 septembrie a.c. de la adresa de domiciliu din comuna Ariceștii Rahtivani și nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălțime 1,75 m, greutate aproximativ 50-60 kg, constituție slabă, părul drept scurt, de culoare blond, fața ovală, ochi căprui. Prezentă un semn din naștere în zona urechii drepte, reprezentând o pata de culoare maro.

La momentul plecării băiatul era îmbrăcat cu pantaloni din bumbac, culoare negru, prezentând câte o dungă pe orizontală de culoare galbenă, tricou de culoare alb prezentând un semn distinctiv de culoare galben pe mijloc, încălțat cu ghete sport, culoare maro.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

UPDATE

Se revocă urmărirea numitului Vasile Gheorghe Marius. Aceasta a revenit acasă, în cursul zilei de ieri. Nu a fost victima vreunei infracțiuni pe timpul plecării voluntare de la domiciliu.

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here