logo
RNTV Live

Nu rata ocazia! Ultimele zile când poti deveni student la UPG

studenti upg
rnews

O nouă sesiune de admitere la UPG

Aboslvenții de liceu mai au o șansă pentru a se înscrie la Univesristatea “Petrol-Gaze” din Ploiești. În perioada 5-10 septembrie se desfășoară o nouă sesiune de admitere la universitatea ploieșteană.

Mirela Dulgheru, lector universitar doctor, în cadrul UPG Ploiești, a postat pe rețelele de socializare un mesaj pentru a-i convinge pe tinerii absolvenți să aleagă cursurile acestei universități de renume.

“Alege sa studiezi la una dintre cele 5 facultăți, alege să fii coleg/a a acestor minunați tineri! Nu rata șansa de a deveni studentul unei universități cu tradiție, aruncă ți o privire pe poze, imaginează te în grupul de studenți care sărbătoresc alături de Rectorul UPG, Prof. univ. dr. ing. Coloja Mihai Pascu, 70 de ani de la înființarea universității, în marș pe Bulevardul Castanilor, în semn de prețuire pentru unica si valoroasa noastră universitate din orașul Aurului Negru!”

Detalii despre înscriere aici:

https://www.upg-ploiesti.ro/ro/sesiunea-septembrie-2018-licenta

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor