logo
RNTV Live

Lângă Ploiești a fost inaugurată o bază impresionantă de tratament. Medicul Alin Scarlat implementează aici proceduri de recuperare unice în România/VIDEO

dr scarlat 15
Oana Stoica

Lângă Ploiești a fost inaugurată o bază impresionantă de tratament. Medicul Alin Scarlat implementează aici proceduri de recuperare unice în România.

La trei ani de când a deschis spitalul privat de la Bucov, medicul Alin Scarlat a extins unitatea medicală cu o bază de tratament și recuperare.

O investiție importantă pentru Prahova, dar și un exemplu pentru sistemul sanitar din România.

Așa că acum vorbim despre un spital ultramodern cu 115 paturi, care de acum oferă și servicii de tratament și recuperare în multe afecțiuni medicale.

Acest lucru face ca baza de tratament a doctorului Scarlat să fie unică în România, datorită procedurilor implementate aici.

Nu doar pacienții prahoveni, ci cei veniți aici din toată țara, vor avea acces la terapii realizate la cele mai ridicate standarde medicale.

Vorbim de proceduri inovative, unice în sistemul sanitar de la noi.

Așa se face că aici pot fi tratati și se pot recupera nu doar pacienții care suferă de boli ale aparatului cardio – vascular, ci și cei cu boli reumatologice (artroze, artrite, spondiloze, spondilite), boli degenerative articulare și ale coloanei vertebrale, boli neurologice, boli metabolice, boli ale aparatului digestiv, dar și alte afecțiuni.

Investiția, care depășește un milion de euro, aparține medicului Alin Scarlat, doctor în Științe Medicale, care a reușit să obțină sprijinul mai multor sponsori. 

La inaugurarea bazei de tratament, la care au participat reprezentanți ai autorităților județene și locale, medicul Alin Scarlat a primit din partea Camerei de Comerț și Industrie Prahova, Diploma de Excelență.

GALERIE FOTO:

Vezi ce spunea medicul Alin Scarlat în urmă cu un an:

https://portal.republikanews.ro/video-dr-alin-scarlat-vine-cu-proiecte-medicale-unice-pentru-romania-medicul-va-aduce-in-tara-un-robot-pentru-recuperarea-neurologica/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor