logo
RNTV Live

Consilierul Județean PSD, Rareș Dan Enescu, cere răspunsuri dupá dezastrul de la Slănic

Slanic-4
Erika Stoica


Este alertá la Slănic, după surpările succesive care s-au produs în ultima perioadă, iar consilierul județean PSD, Rareș Dan Enescu cere răspunsuri clare, mai ales că au fost vehiculate variante că vinovată pentru situație ar fi reteaua de gaz.
„Care gaze?
Surpari sunt la Slanic!
Deci? Care gaze?
In numele grupului consilierilor judeteni PSD PUSL am solicitat documentele studiului geotehnic cu privire la eliberarea documentatiei tehnico-economice Studiului de Fezabilitate aferenta obiectivului de investitii infiintare retea de gaze pe Valea Slanicului.
Noi am votat oportunitatea dar de realizare trebuia sa se ocupe actuala conducere a CJ Prahova.
Pana azi… nimic, gaze nu… si doar surpari…”, a precizat Enescu într-o postare pe Facebook .
CITESTE ȘI Prefectul Prahovei dispune anchetă în Slănic

Enescu a subliniat că, deși oportunitatea proiectului a fost votată, responsabilitatea pentru implementare ar fi trebuit să revină conducerii actuale a CJ Prahova. Cu toate acestea, până în prezent, nu s-au făcut progrese semnificative, iar comunitatea se confruntă doar cu surpări și nesiguranță.

În întrebările retorice adresate, Enescu a accentuat îngrijorarea cu privire la siguranța locuitorilor din zonă, sugerând că lipsa de acțiune ar putea duce la consecințe grave, inclusiv prăbușirea unor structuri. Nemulțumit de lipsa de răspunsuri din partea autorităților, el a adus în discuție prioritățile administrației județene, întrebând retoric: “Care Prahova pe primul loc? Care loc? Ultimul?”

În contrast, Enescu a evidențiat faptul că conducerea CJ Prahova a alocat sume semnificative pentru proiecte care pot fi percepute ca fiind mai puțin urgente, cum ar fi iluminatul public cu LED-uri în Comarnic, cu un buget de 1 milion de lei.

„Daca pica tot blocul?
De ce nu ni se raspunde?
Care Prahova pe primul loc?
Care loc? Ultimul?
Dar conducerea CJ Prahova stie sa aloce bani pentru LED la Comarnic… 1 mil lei!”, a mai scris pe Facebook Enescu.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor